2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı ivedili çıkış bapları, ölçünlü baplara gereğince elan pahalı evet. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den mebdelayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangına dayanıklı ahşap kapı evet da yangın bapsı otel, memleket ve sayrılarevi kabil tıknaz dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline sargılı olarak bileğnöbetmektedir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını mâni olmak karınin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Merdivenin kapısının dışarıya gerçek açılması gerekir. Kaldırıma dosdoğru açılarak olası bir yangın yerinde insanların kaçmasını esenlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı akçakesme ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin dünya oluşturur.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini muayyen bir Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul hin aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline imkân sağlayan baplardır.

Bayağıda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite kuruluşlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size haber verecektir.

Report this wiki page